Woningtypes

De 12 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen van Eschlanen fase 1 worden inmiddels bewoond. Nu is het de beurt aan Eschlanen II! Deze tweede fase bestaat uit 22 duurzame woningen. Het plan wordt net zo mooi als de woningen in fase I, die inmiddels allemaal verkocht én bewoond zijn. Maar ze zijn weer nét iets anders. Er worden 16 rijwoningen en zes toekomstbestendige twee-onder-één kap-woningen gerealiseerd.

rijwoning eschlanen langskap
rijwoning hoekwoning

16 rijwoningen (uitverkocht)

De 16 rijwoningen in Eschlanen II bestaan uit vier rijen van vier woningen, het betreft dus acht hoekwoningen en acht tussenwoningen. De woningen zijn ruim opgezet en beschikken naast een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond over 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

 

Op de zolder, die met een vaste trap te bereiken is, is nog volop ruimte aanwezig voor een vierde slaapkamer. De woningen liggen op ruime percelen met diepe achtertuinen. De tuinen zijn deels gelegen op het noorden en deels gelegen op het westen. Een aantal van de rijwoningen ligt aan de rand van de wijk met aan de voorzijde fraai uitzicht op groen. Bij de hoekwoningen is de mogelijkheid aanwezig om een garage te realiseren.

Bekijk rijwoningen →

levensloopbestendige woningen eschlanen

6 toekomstbestendige twee-onder-één-kapwoningen (uitverkocht)

De 6 twee-onder-één-kapwoningen worden toekomstbestendig gebouwd. Dit houdt in dat ze een slaap- en badkamer op de begane grond hebben. De huizen hebben een ruime woonkamer met een open keuken waar ruimte is voor een grote eettafel.

Op de verdieping is de mogelijkheid aanwezig om één of twee slaapkamers te realiseren. Middels een optionele dakkapel kan deze ruimte ook nog eens optimaal benut worden. De twee onder één kap woningen liggen eveneens op fraaie percelen en hebben een tuinligging op het zuiden.

Meer weten over de toekomstbestendige woningen? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Bekijk twee-onder-één-kapwoningen →

Situatieschets

Op de situatieschets zie je goed de ligging van de woningen die er komen en de bijbehorende bouwnummers en letters.

situatiekaart inclusief typeaanduiding