Verkoopprocedure Eschlanen II

Een woning kopen in Eschlanen II, Norg, hoe werkt dat precies?

Verkoopprocedure Eschlanen II              

  • De verkoop wordt gestart op vrijdag 2 juli 2021 met drive trough informatiemiddag op de locatie van Eschlanen II.
  • Vanaf deze datum kun je je digitaal inschrijven via het online inschrijfformulier (www.eschlanen.nl) waar je maximaal 6 bouwnummers van je keuze kunt doorgeven, in volgorde van voorkeur. Wanneer je je op één bouwnummer dubbel hebt ingeschreven, telt de laatste inschrijving.
  • De inschrijving sluit op maandag 12 juli 2021 om 17.00 uur. Voor vragen en hulp bij het invullen van het online inschrijfformulier kun je op zaterdag 3 juli van 11.00 uur tot 13.00 uur en van 5 tot 7 juli tussen 09.00 en 10.00 uur terecht bij Smit & Douma Makelaars in Roden (Albertsbaan 5, 9301 KS in Roden).
  • Als blijkt dat voor één of meerdere bouwnummers meerdere belangstellenden zijn, wordt de toewijzingsvolgorde op 14 juli 2021 vastgesteld door Heijmans Woningbouw Noord.
  • De toewijzing zal door Heijmans Woningbouw Noord worden bepaald. Indien nodig wordt via loting de toewijzingsvolgorde vastgesteld.
  • Alle kandidaten, aan wie een woning is toegewezen, worden uiterlijk op vrijdag 16 juli 2021 door Smit & Douma Makelaars telefonisch benaderd een afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek kan de makelaar je vragen beantwoorden en aanvullende gegevens verstrekken. Ook ontvang je tijdens dit gesprek een set verkooptekeningen behorende bij de woning.
  • De reserveringstermijn (optietermijn) is maximaal één kalenderweek na het gesprek met de makelaar.
  • Wanneer je na afloop van de reserveringstermijn besluit de woning te kopen, zal de makelaar je gegevens opnemen voor de koop-/aannemingsovereenkomst en deze in concept naar je toesturen. Vervolgens neemt de makelaar contact met je op voor het maken van een afspraak voor de ondertekening.
  • Wanneer wij je voorkeur nog niet met een reservering kunnen honoreren, omdat er meer belangstellenden zijn, krijg je uiterlijk op 16 juli 2021 telefonisch bericht. Je wordt dan op een reservelijst geplaatst.

 

Koopsommen zijn geldig tot 31 december 2021 en zijn incusief 21% btw. Wijzigingen in deze prijslijst zijn voorbehouden. Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Heijmans Woningbouw Noord

Drachten, 2 juli 2021