Wonen in Eschlanen

Vanuit je nieuwe huis loop je zo naar de aangrenzende es, bossen, heidevelden en weilanden. Via zandpaden die de wijk verbinden met de omliggende natuur. Samen met het vrolijke gekwetter van vogels en andere natuurgeluiden is het heerlijk ontwaken in Eschlanen.

“Wij zijn klaar met de hectiek van de stad Groningen. Eschlanen is voor ons het mooiste nieuwbouwproject in het noorden”, zeggen kopers Ruben en Annette. 

Toekomstige bewoners Ruben en Annette kochten één van de tussenwoningen van project Eschlanen.  Lees hun hele verhaal.

Lees het verhaal van Ruben en Annette »

Impressie woningen Eschlanen Norg

Duurzaam en gasloos wonen

De gloednieuwe huizen zijn comfortabel, duurzaam en geheel gasloos. Gebouwd voor de toekomst. Dankzij moderne technieken en duurzame materialen bespaar je onderhoudskosten. De bodemwarmtepomp in je nieuwe woning zorgt voor duurzaamheid en comfort: ’s winters kun je je woning verwarmen en ’s zomers koelen. Dankzij de vloerverwarming heb je nooit meer koude voeten. Ook handig: er zijn geen radiatoren meer nodig in de woning. Hierdoor heb je meer mogelijkheden bij het indelen van je woning. Zo kun je bijvoorbeeld een bank onder het raam plaatsen, zonder dat een radiator warmte tegenhoudt.

SlimWonen systeem Heijmans Eschlanen

Hoe slim woon jij?

De woningen van Eschlanen zijn standaard voorzien van SlimWonen: een innovatief huisbesturingssysteem van Heijmans. Hiermee kun je eenvoudig verschillende aspecten van je woning bedienen, zoals het licht en de jaloezieën. Gewoon met een schakelaar aan de muur of met je smartphone, tablet of computer. Comfortabel, veilig en efficiënt. Bovendien kan je het systeem altijd aanpassen aan veranderde behoeftes. Zo behoudt het zijn waarde.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events ✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.